top of page

Om Oss

IMG_7339.HEIC

Vi tror på teamwork och att vi är starkare tillsammans. Genom att koppla ihop olika yrkesgrupper kan vi tillsammans skapa stordåd! 

Historien Bakom Garden & Room

Idén till Garden & Room föddes år 2023 när trädgårdsdesignern Hanna och Inredaren Fredrika upptäckte att det fanns ett hål bland tjänster som erbjöd kompletta designlösningar för utomhusmiljöer. Antingen låg fokus på inredningen i en design eller på den gröna miljön. Tjänster där kompletta lösningar erbjöds där både växtlighet, inredning och belysning smälte samman till en helhet var däremot få på marknaden. Hanna och Fredrika, båda med en stark drivkraft och tydligt mål, men med olika kompetenser bestämde sig för att tillsammans fylla hålet i marknaden.

 

”Vi vill skapa fantastiska uterum där golv, väggar och tak tillsammans med ett personligt och vackert innehåll lyfter rummet till sin fulla potential. Vi tror också att det är värdefullt att erbjuda en tjänst där kunden själv kan luta sig tillbaka och lägga sin tid på annat medan vi tillsammans med vårt team följer processen från idé till verklighet”  

bottom of page