top of page

Inomhus

Vi hjälper er att skapa en spännande och ombonad miljö för er personal och era kunder. Genom att satsa på miljön på ert företag skapas en attraktiv arbetsplats som främjar kreativitet och trivsel vilket leder till ökad produktivitet.

Tjänster som vi erbjuder

Med känsla för färg och form skapar vi din utemiljö som är inbjudande och ombonad.

Design

Bygga

Plantering

Belysning

 Styling

Ett första samtal 

Vi träffas i ett första samtal för att lyssna in era önskemål och behov. Det är viktigt för oss att vi får en helhetsbild av utgångsläget och att vi får träffa personerna som sedan ska leva i den miljö som vi får vara med och skapa.  

Design

Efter en noggrann behovs och platsanalys tar vi fram ett designkoncept anpassat efter det aktuella projektet. Ett designkoncept kan innehålla allt ifrån färgsättning av miljön, belysningsplan, materialval, inredning och växtdesign.  

Bygga Rummet 

Vi gör det enkelt för dig. Vi håller i alla kontakter såsom snickare, anläggare ect.  Steg för steg bygger vi upp miljöns stomme med väggar, golv och tak utifrån vad vi tillsammans kommit överens om. Vi beställer eventuella krukor eller måttbeställda planteringskärl och ställer dessa på plats, alternativt skapas växtbäddar runt uteplatsen.  

Plantering 

Vi skapar den rätta känslan med växtlighet som anpassats efter platsens förutsättningar, önskad stil och skötselkrav. Vi planterar allt ifrån sommarblommor, perenner, buskar, häckar och träd. Vi installerar eventuella bevattningssystem och skriver skötselplaner. Även etableringsskötsel för de första 2–3 åren av era nya växter erbjuds om så önskas. 

Belysning 

Vi hjälper dig att ljussätta din uteplats för en fulländad och magisk upplevelse! Du kan få en enkel och tydlig belysningsskiss i 2d som visar placering av ljuskällorna och val av armaturer eller så kan du välja att få en lyxig belysningsskiss i 3d som genom en 3d film tar dig med på en rundvandring genom hela din nya utemiljö med inredning, växter och belysning så som den kommer att se ut när projektet är klart.  

Inredning och styling 

Låt oss hjälpa dig att fylla din unika uteplats med inredning och detaljerna som ger den ombonande känsla du vill ha. Inredningen håller hög kvalité och är anpassat för utomhusmiljö. Vi kan också utgå ifrån befintliga möbler och addera detaljer för att hålla en röd tråd. Självklart beställer vi alla produkter och färdigställer allt på plats. 

BEGÄR EN KOSTNADSFRI OFFERT

Tack, återkommer så snart som möjligt

bottom of page