top of page

Utomhus

Som trädgårdsdesigner och inredare hjälper vi er att skapa en spännande och ombonad miljö för er personal och era kunder.  Genom att satsa på utomhusmiljön på ert företag skapas en attraktiv arbetsplats som främjar kreativitet och trivsel vilket leder till ökad produktivitet.  

Fast-Outdoor-Lifestyle-Forest-10.webp

Tjänster som vi erbjuder

Du kan välja att låta oss göra hela designprocessen från idé till verklighet eller endast välja de moment som du önskar och som dina behov kräver. Vi finns här för dig!  

Design

Bygga

Plantering

Belysning

 Styling

Ett första samtal 

Vi träffas i ett första samtal för att lyssna in era önskemål och behov. Det är viktigt för oss att vi får en helhetsbild av utgångsläget och att vi får träffa personerna som sedan ska leva i den miljö som vi får vara med och skapa.  

Design

Efter en noggrann behovs och platsanalys tar vi fram ett designkoncept anpassat efter det aktuella projektet. Ett designkoncept kan innehålla allt ifrån färgsättning av miljön, belysningsplan, materialval, inredning och växtdesign.  

Bygga Rummet 

Vi gör det enkelt för dig. Vi håller i alla kontakter såsom snickare, anläggare ect.  Steg för steg bygger vi upp miljöns stomme med väggar, golv och tak utifrån vad vi tillsammans kommit överens om. Vi beställer eventuella krukor eller måttbeställda planteringskärl och ställer dessa på plats, alternativt skapas växtbäddar runt uteplatsen.  

Plantering 

Vi skapar den rätta känslan med växtlighet som anpassats efter platsens förutsättningar, önskad stil och skötselkrav. Vi planterar allt ifrån sommarblommor, perenner, buskar, häckar och träd. Vi installerar eventuella bevattningssystem och skriver skötselplaner. 

Belysning 

Vi hjälper dig att ljussätta din uteplats för en fulländad och magisk upplevelse! Ni får en enkel och tydlig belysningsskiss som visar placering av ljuskällor och val av armaturer.

Inredning och styling 

Låt oss hjälpa dig att fylla din unika uteplats med inredning och detaljerna som ger den ombonande känsla du vill ha. Inredningen håller hög kvalité och är anpassat för utomhusmiljö. Vi kan också utgå ifrån befintliga möbler och addera detaljer för att hålla en röd tråd. Självklart beställer vi alla produkter och färdigställer allt på plats. 

bottom of page