top of page

Inomhus

Vi hjälper er att skapa en spännande och ombonad miljö för er personal och era kunder.  Genom att satsa på miljön på ert företag skapas en attraktiv arbetsplats som främjar kreativitet och trivsel vilket leder till ökad produktivitet.  

Screenshot 2024-03-21 at 3.40.44 PM.png

Tjänster som vi erbjuder

Du kan välja att låta oss göra hela designprocessen från idé till verklighet eller endast välja de moment som du önskar och som dina behov kräver. Vi finns här för dig!  

Design

Belysning 

Inredning & Styling 

Ett första samtal 

Vi träffas i ett första samtal för att lyssna in era önskemål och behov. Det är viktigt för oss att vi får en helhetsbild av utgångsläget och att vi får träffa personerna som sedan ska vistas i den miljö som vi får vara med och skapa.  

Design

Efter en noggrann genomgång av era önskemål och behov tar vi fram ett designkoncept som kan innehålla allt ifrån färgsättning, belysningsplan, materialval, inredning och växter.  

Belysning

Belysning är oerhört viktigt för att inredningen skall nå sin fulla potential. Man brukar säga att ett rum skall ha minst fem till sju belysningspunkter och vi hjälper dig så att det blir en smakfull och funktionell belysning. 

Inredning & Styling 

Vill ni ha en inredning som har det lilla extra utifrån era önskemål och behov? Vi hjälper er på den nivå ni önskar att få en miljö att trivas och må bra i. Det kan vara från en helrenovering till att sätta de sista detaljerna som gör så mycket för att nå den rätta känslan. 

bottom of page